Αποστολές & Επιστροφές

Αποστολές

Το κατάστημα σας δίνει τα δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας σας μέσω των υπηρεσιών ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική (για παραδόσεις εντός Ελλάδας) και ΕΛΤΑ (για παραδόσεις εντός και εκτός Ελλάδας).

Σε περίπτωση δυσχερειών στην εκτέλεση της παραγγελίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας επιβεβαιώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Αποστολές Εσωτερικού

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας παραδίδονται σε 3 έως 10 εργάσιμες ημέρες.

Αποστολές Εξωτερικού

Η παράδοση παραγγελιών εκτός Ελλάδας μπορεί να διαρκέσει από 3 εργάσιμες ημέρες έως 2-3 εβδομάδες, ανάλογα με τον τρόπο αποστολής που έχει επιλεχθεί.

Λάβετε υπόψη ότι ο χρόνος παράδοσης διεθνών παραγγελιών ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το ταχυδρομείο και το τελωνείο της χώρας παράδοσης, το οποίο μπορεί να κρατήσει δέματα για μεγάλο χρονικό διάστημα πριν την αποδέσμευση τους.

Οι πελάτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκεινται σε τυχόν επιπλέον χρεώσεις που δύνανται να προκύψουν από φόρους και δασμούς κατά τη διαδικασία εκτελωνισμού. Η Mitsi Arvaniti δεν φέρει καμία ευθύνη για την πληρωμή αυτών των χρεώσεων.

Επιστροφές

Το κατάστημά μας ελπίζει να μείνετε ευχαριστημένοι από τις αγορές σας. Αν όμως για οποιαδήποτε λόγο δεν είστε, έχετε τη δυνατότητα επιστροφής της παραγγελίας σας εντός 30 ημερών από την ημέρα που την παραλάβατε, καθώς και για αντικατάσταση προϊόντος ή επιστροφή χρημάτων.

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο στην περίπτωση που τα αντικείμενα επιστραφούν σε άριστη κατάσταση μέσα στη συσκευασία τους και συνοδεύονται από την απόδειξη αγοράς. Το κόστος μεταφορικών για την επιστροφή μιας παραγγελίας επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου τον αποστολέα.

Για τις επιστροφές επικοινωνήστε μέσω email με το info@mitsiarvaniti.com

Μπορείτε να στείλετε τα προϊόντα προς επιστροφή στη διεύθυνση:
Μίτση Αρβανίτη
Σταματίου Πρώιου 9
84100, Ερμούπολη, Σύρος

Οι επιστροφές θα πιστώνονται στη χρεωστική ή πιστωτική κάρτα με την οποία πραγματοποιήθηκε η αγορά. Οι επιστροφές χρημάτων θα γίνονται εντός 30 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων από το κατάστημα μας.

Στην περίπτωση το προϊόν που λάβατε είναι ελαττωματικό, παρακαλώ επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για να επιλύσουμε το θέμα.