Όροι Χρήσης

Καλώς ήρθατε στο Mitsi Arvaniti.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους, διότι η περαιτέρω χρήση και περιήγηση στην ιστοσελίδα μας συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή σας με αυτούς.

Ο χρήστης/επισκέπτης παρακαλείται να τους διαβάσει και αν διαφωνεί, να μην επισκεφθεί την συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου mitsiarvaniti.com απαγορεύεται να αναπαραχθεί, αντιγραφεί ή αναδημοσιευθεί χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη του.

Τρόποι Πληρωμής

Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, Diners, μέσω τραπεζικής κατάθεσης/μεταφοράς και αντικαταβολής.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Η συνεργασία μας με την Alphabank, εγγυάται την αξιοπιστία και την ασφάλεια των αγορών σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Είναι ασφαλείς οι αγορές μου μέσω τραπεζικής κάρτας στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα;

Ναι, διότι:

  • Οι αγορές προϊόντων ή υπηρεσιών που γίνονται μέσω του mitsiarvaniti.com πραγματοποιούνται με ασφαλή τρόπο μέσω ειδικής υπηρεσίας της Alphabank.
  • Η ιστοσελίδα στην οποία εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας παρέχεται από την Alphabank. Τα στοιχεία της κάρτας σας κρυπτογραφούνται και αποστέλλονται στην Τράπεζα που έχει εκδώσει την κάρτα σας για έγκριση της χρεώσεως. Τα στοιχεία αυτά δεν κοινοποιούνται σε οποιονδήποτε τρίτο (ούτε και στον προμηθευτή του προϊόντος που αγοράζετε).
  • Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Nexi e-Commerce” της Nexi Payments Greece S.A. και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Οι τιμές των προϊόντων οι οποίες αναγράφονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι οι τελικές (συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.).

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα τηρεί δικαίωμα αλλαγής των τιμών χωρίς προειδοποίηση. Ο πελάτης πάντοτε καταβάλλει το ποσό το οποίο αναγράφεται στην παραγγελία του, ακόμη και αν η τιμή υποστεί μεταβολή έως την ημερομηνία παράδοσης του προϊόντος.

Τρόποι Αποστολής

Αποστολές Εσωτερικού

Ο χρόνος παράδοσης είναι δέκα (10) εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας.

Διεθνείς Αποστολές

Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 2–3 εβδομάδες.

Άμεση ενημέρωση για το κόστος αποστολής.

Τυχόν δασμοί και ειδικοί φόροι που ορίζουν οι τελωνειακές αρχές στις χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης βαρύνουν τους παραλήπτες. Το ηλεκτρονικό κατάστημα μας δεν μπορεί πάντα να γνωρίζει το ύψος αυτών των επιβαρύνσεων

Σε περίπτωση δυσχερειών στην εκτέλεση της παραγγελίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας επιβεβαιώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Πολιτική Επιστροφών

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας δίνει την δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων για οποιοδήποτε λόγο, τον οποίο δεν είστε υποχρεωμένοι να μας γνωστοποιήσετε. Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 30 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας. Για να γίνει δεκτή η επιστροφή πρέπει:

  • Τα αντικείμενα και οι συσκευασίες τους να είναι στην κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε.

Δήλωση Επιστροφής Εμπορεύματος

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή των αντικείμενων πού παραλάβατε θα πρέπει να αποστείλετε e-mail περιγράφοντας το αίτημα επιστροφής και θα λάβετε άμεσα την απάντηση μας.

Τρόποι Διακανονισμού Επιστροφής

Ο τρόπος διακανονισμού της επιστροφής σας είναι ο εξής:

Αποστολή νέου αντιγράφου. Το νέο αυτό αντικείμενο μπορεί να είναι το ίδιο με το προηγούμενο ή μπορείτε να επιλέξετε κάποιον άλλο κωδικό από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Τρόπος Επιστροφής

Μπορείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας με όποιον τρόπο επιστροφής επιθυμείτε.

Κόστος Επιστροφής

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα επιβαρύνεται με το κόστος επιστροφής του εμπορεύματος μόνο όταν έχει παραδοθεί με βλάβη ή είναι ελαττωματικό.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση το κόστος της επιστροφής επιβαρύνει εσάς.