Πληρωμές

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας με τους ακόλουθους τρόπους:

Πληρωμή με Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα

Χρέωση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας. Δεχόμαστε Visa, MasterCard, Maestro και Diners. Η χρέωση της πιστωτικής/χρεωστικής σας γίνεται όταν ολοκληρωθεί η παραγγελία σας και λάβετε το επιβεβαιωτικό email. Όλες οι συναλλαγές στην ιστοσελίδα μας πραγματοποιούνται με ασφάλεια μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών Alphabank.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Nexi e-Commerce” της Nexi Payments Greece S.A. και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Τραπεζική Κατάθεση

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε κατάθεση ή μεταφορά του συνόλου της παραγγελίας σας στον λογαριασμό του καταστήματος στην Τράπεζα Alphabank. Τυχόν τραπεζικά έξοδα θα πρέπει να καλύπτονται από τον πελάτη.

Τα στοιχεία του τραπεζικού μας λογαριασμού είναι τα εξής:

ALPHABANK
ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΜΙΜΙΚΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (IBAN): GR8801406310631002330001109

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία τον Αριθμό Παραγγελίας σας. Λάβετε υπόψη ότι η  παραγγελία σας θα διεκπεραιωθεί μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας. Παρακαλούμε να στείλετε μέσω email την επιβεβαίωση της τραπεζικής κατάθεσης στο info@mitsiarvaniti.com για την άμεση διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.

Τα προϊόντα της παραγγελίας σας δεσμεύονται μόνο μετά την κατάθεση του πλήρους αντιτίμου στην τράπεζα. Σε περίπτωση που την ημέρα της κατάθεσης έχουν εξαντληθεί τα προϊόντα, τα χρήματα θα επιστραφούν στον λογαριασμό σας.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση παρακαλώ επικοινωνήστε με το info@mitsiarvaniti.com.

Αντικαταβολή

Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε μέσω αντικαταβολής αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε τη Γενική Ταχυδρομική ως τρόπο αποστολής.